Адміністрування школи
Видалення результату завдання учня
Видаліть результат одного учня за завдання з Dashboard.
Адміністратори школи можуть видалити результат учня за завдання. Викладачі не можуть видаляти результати, але можуть відкрити завдання знову, щоб учень спробував ще раз.
Відкрийте Dashboard, натисніть Students, відкрийте учня, потім натисніть Assignments.

Знайдіть завдання за допомогою фільтрів Class, From і To, потім натисніть X у його рядку.

Натисніть Yes.

Видалення результату не можна скасувати. Після цього учень відображається в розділі Not Shared у результатах завдання, звідки викладач може знову надіслати йому завдання як нову роботу.
Щоб дати учневі ще одну спробу, не втрачаючи його роботи, натомість натисніть + у рядку виконаного завдання, щоб відкрити його знову.