Okul yönetimi
Bir öğrencinin ödev sonucunu silin
Bir öğrencinin bir ödevdeki sonucunu Dashboard’dan kaldırın.
Okul yöneticileri bir öğrencinin bir ödevdeki sonucunu silebilir. Öğretmenler sonuç silemez, ancak öğrencinin yeniden deneyebilmesi için ödevi yeniden açabilir.
Dashboard sayfasını açın, Students seçeneğine tıklayın, öğrenciyi açın, ardından Assignments seçeneğine tıklayın.

Ödevi bulmak için Class, From ve To filtrelerini kullanın, ardından satırındaki X düğmesine tıklayın.

Yes düğmesine tıklayın.

Bir sonucun silinmesi geri alınamaz. Öğrenci bundan sonra ödevin sonuçlarında Not Shared altında görünür; öğretmeni ödevi buradan yeni bir çalışma olarak yeniden paylaşabilir.
Öğrenciye, çalışmasını kaybetmeden bir deneme hakkı daha vermek için bunun yerine tamamlanmış ödevin satırındaki + düğmesine tıklayarak ödevi yeniden açın.