Administracja szkoły
Usuń wynik zadania ucznia
Usuń wynik jednego ucznia z zadania w panelu Dashboard.
Administratorzy szkoły mogą usunąć wynik ucznia z zadania. Nauczyciele nie mogą usuwać wyników, ale mogą ponownie otworzyć zadanie, aby uczeń mógł spróbować jeszcze raz.
Otwórz Dashboard, kliknij Students (Uczniowie), otwórz ucznia, a następnie kliknij Assignments (Zadania).

Użyj filtrów Class, From i To, aby znaleźć zadanie, a następnie kliknij X w jego wierszu.

Kliknij Yes.

Usunięcia wyniku nie można cofnąć. Uczeń pojawia się wtedy w sekcji Not Shared w wynikach zadania, skąd nauczyciel może udostępnić mu je ponownie jako nową pracę.
Aby dać uczniowi kolejną próbę bez utraty jego pracy, kliknij + w wierszu ukończonego zadania i otwórz je ponownie.